Wellnessmassage

Med en wellnessmassage hos Massage by Hornsleth vil du mærke, hvordan krop og sind lettes og harmonerer. Hver behandling tilpasses efter din og din krops individuelle behov, hvor vi stræber efter at skabe et miljø, hvor du kan føle maksimal afslappelse og velvære. Uanset om du har brug for en blid hånd til at lette spændingerne eller en dybere massage til at løsne op for anspændte muskler, er vores mål at sikre, at du forlader klinikken med en fornyet følelse af energi og indre ro.

Hos Massage by Hornsleth forstår vi vigtigheden af at pleje sind og krop i en travl hverdag, som ofte består af mange gøremål, som kan være stressende for dit mentale såvel som fysiske helbred. En stresset hverdag kan f.eks. afspejles i din søvn og humør, hvor regelmæssige wellnessmassager kan bidrage til en bedre søvnkvalitet.

Under din wellnessmassagebehandling arbejder vi med skånsom berøring, der skaber en naturlig omsorg for krop og sind. Ved hjælp af naturlige olier tilbyder vi en massageoplevelse, der ikke kun er nærende for huden, men også for sjælen. Din krop vil øjeblikkeligt bringe dig i en tilstand af ro, når duften fra olierne kombineres med lange, blide strøg.

Hos Massage by Hornsleth er du i centrum, og vi stræber efter at give dig en kvalitetsmassage, der passer til dine behov. Kom forbi klinikken hos Massage by Hornsleth i Slagelse og lad os hjælpe dig med at finde et pusterum, hvor din krop og sind kan opnå maksimal afslapning.

Wellnessmassage – 60. min
Kr. 460,-