Massage by Hornsleth owner

Om Massage By Hornsleth

Jeg hedder Celine Hornsleth og er uddannet lægeeksamineret fysiurgiskmassør og sportsmassør fra AM Academy i Kongens Lyngby. Skolen er landets ældste massageskole og en af de mest anerkendte. 

Efter endt uddannelse har jeg igennem længere tid arbejdet hos AM Academy i deres massageklinik. Sideløbende er jeg igang med at uddanne mig til Musculupat®.

Musculupat® er en ny behandlingsform, hvor musculære problematikker og skader behandles. Her anses kroppen som en helhed ud fra den vestlige forståelse af kroppens fysiologi og anatomi i kombination med den traditionelle kinesiske medicin (TKM).

Dette er den ultimative behandling til dig, som har spændinger, sportsskader, arbejdsskader, døjer med hovedpine eller andre kropslige udfordringer.

Derudover er jeg uddannet i Japansk Liftning fra behandlerskolen – Dig i Centrum. 

Det har altid været et stort ønske for mig at arbejde med mennesker, og der er en stor glæde og tilfredsstillelse, i at kunne hjælpe mine klienter både i forhold til smerteproblematikker, men også at kunne give dem en dejlig wellness oplevelse. Hos Massage By Hornsleth er du i trygge hænder og fokusset er på dig og dine behov. 

Celine Hornsleth