Hos Massage by Hornsleth tilbyder vi – en bred vifte af behandlinger

Traditionel fysiurgisk massage, hvor du både kan få arbejdet hele kroppen igennem eller bare øvre ryg, nakke og skuldre. Sportsmassage hvor vi går mere i dybden eller behandler skader. Wellnessmassage hvis du bare vil have total afslapning og forkælelse. Vores unikke lysterapi anvender vi i kombination med sports- og fysiurgisk massage, hvilket får massagen til at virke meget bedre, idet lysstrålerne trænger længere ned i muskler og væv. Smerterne aftager hurtigere samtidig med det får dine celler til at hele, hvorved dine skader eller overbelastninger typisk vil forsvinde efter kun en eller enkelte behandlinger. Man Zone – Herlige behandlinger til HERRENE hvor fysiurgisk- og wellnessmassage af krop, ansigt og hovedbund kombineres i vores 3 Gentleman- behandlingspakker. Japansk Liftning – det naturlige ansigtsløft, som er en ren luksusbehandling for både ansigt, krop og sjæl. 

Japansk Lifting

Japansk Liftning – det naturlige ansigtsløft uden kirurgi, Botox og andre fillers. Ren luksusbehandling for både ansigt, krop og sjæl.

LED rød- og infrarødlysterapi behandling

Terapeutisk rød- og infrarødlysterapi behandling – er i kombination med fysiurgisk massage – vejen til et hurtigt og bedre behandlingsresultat.

Glow roller Massage by Hornsleth

Ansigtslymfedrænage med glow roller giver din hud spændstighed og en smuk glød samtidig med en dejlig velvære i hele kroppen. 

Hos Massage By Hornsleth holder vi vores kunder varme ​

Massage Slagelse

Intet er nemlig mere fantastisk end at lægge sig på en varm massagebriks, og vi nyder at kunne forkæle vores kunder med lidt ekstra luksus. Det giver en utrolig lækker afslappende fornemmelse i kroppen at lægge sig på en lun briks og lade sig ‘putte’ i bløde tæpper under behandlingen og bare blive forkælet fra top til tå.

Alle vores behandlinger er med kunden i centrum. Vi tager udgangspunkt i netop dine behov og tilpasser derfor behandlingen specifikt efter dine ønsker og det du og din krop har behov for. Så uanset om du døjer med smerter, har anspændte og overbelastede muskler eller blot ønsker, en dejlig afslappende massage eller ansigtsbehandling, så finder vi den behandling, der opfylder dine ønsker og afhjælper dine problematikker.

Hvad mine klienter siger​

Celine er en fantastisk behandler! Hun har smertelindret min mor som nærmest virkede umuligt. Hun er sød, lyttende, forstående og meget fleksibel. Hun kan varmt anbefales!
Jacob Breinhold
5/5
Hej Celine Jeg er helt smertefri i dag, og det kan jeg takke dig for. Du er super go. Go dag til dig.
Kim Wirz Jensen
5/5
Bliver lige nødt til at skrive dig stor TAK. Takket være din gode behandling kan jeg allerede mærke løsning i nakke og ryg. Ikke i nærheden af samme ømhed som inden. Det var en virkelig dejlig behandling!
Brian Volvo Gadekaer Olsen
5/5
Hej Celine, Tusind tak for super professionel og fænomenal, ekstraordiær fantastisk massage of behandling. Og samtidig er du jo en supersød of jordnær pige som er let at snakke med. Og man føler sig velkommen, og kan slappe af i dine hænder. Føler mig som "født på ny" og alle spændinger er væk.
Jens
5/5

Slap af i loungeområdet inden din behandling ​​

Når det er tid til din behandling, henter jeg dig i loungeområdet. Vi tager først en kort snak om din situation, er der fx specifikke områder, som skal have ekstra fokus og behandling. Således kan vi få sammensat den helt rigtige type behandling, som lige nøjagtig passer til dig og dine behov. Drejer det sig om smerter i led og muskler, vil det som regel være en fordel at kombinere flere forskellige behandlingsformer for at opnå det bedste resultat.

Kontakt mig​

Vil du booke en aftale eller har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden – er du meget velkommen til at tage kontakt.

Ring eller send mig en SMS så svarer jeg så hurtigt som muligt.

Massage By Hornsleth ligger centralt i Slagelse med mulighed for parkering lige udenfor indgangen. Yderligere er der også nem adgang for dårligt gående eller handicappede, hvor elevator kan benyttes til klinikken.

Her finder du min klinik:

Vestsjællands Centret, Jernbanegade 10 2 sal, 4200 Slagelse

+45 31 35 07 19