Gravidmassage - afslappende og lindrende

Desværre oplever mange gravide, at det der ellers burde være “den søde ventetid” bliver afløst af en tid med ubehag og daglige smerter.
I takt med at kroppen og tyngdepunktet ændrer sig under graviditeten, udsættes kroppens muskler for et større pres.

Hos Massage By Hornsleth tilbyder vi en afstressende og smertelindrende graviditetsmassage, der er en målrettet massagebehandling til dig, som er gravid. Det er en blid, afslappende og lindrende massagebehandling med fokus på at fjerne spændinger, ømhed og smerter i særligt ryggen, bækkenet og benene samt reducere hævelser i kroppen.

Graviditetsmassage bidrager derudover til at forbedre blodcirkulationen og sænke stressniveauet i kroppen samt medvirker til en bedre søvn.

I modsætning til fysiurgisk massage frigiver graviditetsmassage ikke så mange affaldsstoffer, hvilket er fordelagtigt for din gravide krop, som i forvejen arbejder på højtryk under graviditeten. Derimod frigives der oxytocin (kærlighedshormon), som har positiv indvirkning på både dig og dit ufødte barn.

Vores graviditetsmassage bliver specielt tilpasset til dig ud fra dine behov og ønsker, så du kan læne dig tilbage og nyde en afslappende massage, der er skræddersyet specifikt til din krop. Under behandlingen ligger du komfortabelt på vores hævesænkemassagebriks med vores specialdesignede graviditetspude med god plads til maven.

Du kan generelt set få graviditetsmassage fra 12 ugers graviditet og helt frem til din fødsel/termin. Hvis du oplever komplikationer under din graviditet, skal du altid spørge din læge eller jordemoder tilrådes.

Gravidmassage 
30 min.                                                    
Kr. 375,-

Gravidmassage 
60 min.
Kr. 520,-

Gravidmassage 
30 min. & 15 min. fodmassage                
Kr. 460,-