Ansigtsmassage

Hvordan udføres behandlingen med ansigtsmassage?

Ansigtsmassage er en dybdegående og skånsom behandling, som udføres med særligt fokus på ansigtets følsomme hud.
Hos Massage by Hornsleth anvender vi beroligende olier, der virker skånsomt på huden uanset hudtype. Olien hjælper med at glatte huden og gøre massagen behagelig samtidig med, at olien leverer næringsstoffer til huden.
Hos Massage by Hornsleth begynder vi altid behandlingen med at påføre lette strøg, mens vi bevæger os hen over ansigtets konturer med henblik på at stimulere blodcirkulationen og lindre muskelspændinger.
Som en ekstra bonus får du både en skøn hovedbundsmassage og nakkemassage oveni. Hovedbundsmassagen virker både afstressende men lindrer samtidig også eventuelle spændinger. Derudover stimuleres blodcirkulationen i hovedbunden, og den øgede blodgennemstrømning i hårsækkene sender ilt og næringsstoffer ud, som således styrker din hårvækst.

Hvad hjælper ansigtsmassage på?

Ansigtsmassage er gavnligt for en række forskellige tilstande og symptomer.
Ansigtsmassage hjælper blandt andet på:

  • Spændingshovedpine
  • Kæbespændinger
  • Træthed og spændinger i og omkring øjnene
  • Et ”træt” udseende i ansigtet
  • Stress

Hvem har gavn af ansigtsmassage?

Ansigtsmassage er til stor gavn for alle, der ønsker en forbedring af deres ansigtshuds sundhed og velvære. Dagligdagen er tit fyldt op med arbejde, daglige gøremål og andre planer, som kan medføre stress og træthed, som sætter sig som spændinger i ansigtsmuskulaturen. Ansigtsmassage er derfor en effektiv behandlingsform, som afstresser kroppen og lindrer ophobede spændinger i ansigtsmuskulaturen.

Ansigts – nakke & hovedbundsmassage – 
30. min Kr. 360,-
Ansigts – nakke & hovedbundsmassage – 
60. min Kr. 460,-