Barselsmassage

En fødsel er en fantastisk dejlig livsbekræftende begivenhed, men samtidig også en stor fysisk belastning for din krop.

I tiden efter fødslen skal din krop ydermere vænne sig til en helt ny rytme, som nybagt mor. Dette indebærer som oftest mindre søvn, løft af baby og barnevogn, ubekvemme og akavede stillinger, som kan være en belastning for både nakke, skuldre, ryg og lænd.

Den skønne barselsperiode kan derfor være en hård periode for dig som nybagt mor, hvor du kan føle dig mørbanket, både fysisk og mentalt, ovenpå en lang graviditet og måske hård fødsel.

Samtidig er der et lille nyt menneske, som nu er dybt afhængig af dig. Derfor er det ekstra vigtigt, at du har det godt både fysisk og mentalt, og sørge for at tage godt vare på dig selv.

Her kan barselsmassage/efterfødselsmassage være et rigtig godt og effektivt redskab til, at afstresse kroppen og afhjælpe spændinger i såvel skuldre, nakke, ryg, samt smerter i lænd og iskias. Ydermere kan massagen hjælpe dig til, at genfinde roen samt give dig fornyet velvære og overskud i hverdagen, så du kan være den bedste mor for din baby.

Med vores flotte barselgavekort kan du også ønske dig vores dejlige barsels/efterfødselsmassage i gave eller glæde en anden nybagt mor med den perfekte barselsgave – eller babyshowergave.

Barsels/efterfødselsmassage
30 min.
Kr. 375,-

Barsels/efterfødselsmassage
60 min.
Kr. 520,-

Barsels/efterfødselsmassage
30 min. & 15 min. fodmassage
Kr. 460,-