Massage af nakkemuskulaturen, kæbeleddene og kraniekant løsner spændinger og øger blodgennemstrømningen.

Hvad er spændingshovedpine?

Spændingshovedpine er en af de mest udbredte former for hovedpine og rammer 30 procent af den danske befolkning mindst en gang om måneden.

Spændingshovedpine er karakteriseret ved en konstant, diffus smerte eller tryk, der normalt forekommer på begge sider af hovedet, og opleves som et stramt bånd, der bliver strammet omkring hovedet. Muskler i nakke, skuldre og øvre ryg er tit også meget spændte. Smerten kan variere i styrke fra mild til moderat og kan vare i timer eller dagevis.

Hvorfor får man spændingshovedpine?

Årsagen til spændingshovedpine er ikke fuldt klarlagt, men det menes, at spændingshovedpine kan være forårsaget af flere forskellige faktorer som:

  • Muskelspænding i hoved, nakke og skuldre
  • Stress
  • Angst
  • Manglende nattesøvn
  • Forkert arbejdsstilling
  • Tandskæren
  • Kæbespændinger
  • Dårlig kropsholdning
  • Øjenbelastning ved skærmarbejde
  • Fysisk og psykisk belastning

Spændingshovedpinebehandling   
45 min.                                                    
Kr. 465

Slip din spændingshovedpine & migræne

Hos Massage by Hornsleth har vi lavet en unik behandling for spændingshovedpine og migræne, hvor vi har sammensat et behandlingsprogram, som inkluderer de nyeste teknikker og behandlingsmetoder, så du kan komme dine smerter til livs.

Vores behandlingsprogram er sammensat af flere forskellige velkendte og effektive behandlingsformer samtidig med, at vi også benytter nye banebrydende teknologier, som terapeutisk lysterapi og fotopunktur, der har vist sig at giver rigtige gode resultater ved behandling af henholdsvis spændingshovedpine og migræne. Fotopunktur er akupunktur uden nåle, men hvor der i stedet bruges lys.

Fotopunktur laves med en lysterapienhed, som anvender en fokuseret stråle for specifikt, at kunne aktivere energipunkter langs akupunkturmeridianerne. Særligt det grønne terapeutisk lys, har vist sig at være meget effektivt mod spændingshovedpine og migræne.

Ved at kombinere fotopunktur med teknikker som massage, rød og – infrarød terapeutisk lysterapi og akupressur, kan man opnå en synergieffekt, der yderligere fremmer smertelindring samt giver ro og velvære i kroppen.

Det grønne terapeutisk lys påvirker de ydre blodkar og får dem til at slappe af, hvorved smerterne mindsker og ofte helt forsvinder.

Udtalelse fra vores glade kunder - som er blevet hjulpet!

Den mest fantastiske behandler! 1. Gang blev min daglige hovedpine fjernet på første behandling.
Susanne Brandt
9.11.23
Efter to behandlinger er mine problemer væsentligt forbedret og en næsten kronisk hovedpine væk.
Thomas Jensen
17.11.23
Kom med hovedpine og kunne ikke bevæge mit hoved og havde mange smerter både i hoved og ryg, men gik derfra uden smerter.
Michael Enevoldsen
17.08.23