Få dybdegående massage som virker - hos Massage By Hornsleth i Slagelse

Mange kender følelsen af at føle sig begrænset i sin hverdag, når kroppen gør rigtig ondt, hvilket kan føles, som det mest livsdræbende, der findes. Hos Massage by Hornsleth i Slagelse har vi god erfaring med smertelindrende massage – lige så vel som med at lokalisere hvor smerterne stammer fra, og hvorfor de opstår.

Mange mennesker døjer mere eller mindre kronisk med smerter og spændinger i skuldre, nakke og ryg hver dag. Heldigvis kan de fleste blive fri for smerterne igen. Uanset hvilke muskulære udfordringer eller problemstillinger man måtte have, så kan de med stor sandsynlighed enten forbedres eller ligefrem helt kureres ved en professionel dybdegående massage.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage hjælper -når kroppen gør ondt

Faktisk bliver mere end 7 ud af 10 personer ramt af smerter i skulder-, nakke- og rygregionen en eller flere gange i løbet af livet. Som regel kommer smerterne snigende gradvist. Det sker oftest på grund af en række uheldige sidde-, løfte-, stå- og liggestillinger. Langt hen ad vejen vælger vi at bide smerten i os og først, når det er helt ødelæggende for vores livskvalitet, søger vi hjælp. Havde det været vores bil, var den for længst kommet på værksted og blevet serviceret!

En dybdegående massage kombineret med terapeutisk lysterapi er et af de redskaber, som Massage By Hornsleth i Slagelse anvender med stor succes. Terapeutisk lysterapi er en banebrydende ny teknologi, som skaber fantastisk gode resultater i kombination med fx fysiurgisk massage eller sportsmassage. Det skyldes, at den terapeutiske lysterapi trænger dybt ind i vævet og muskulaturen, hvilket i kombination med massagen giver nogle enestående gode og hurtige resultater for klienterne.

Udtalelse fra en af vore klienter om behandlingen

Fantastisk job. Jeg nød for en gangs skyld massagen og jeg har haft det rigtig godt efterfølgende. Troede faktisk ikke på, at det havde hjulpet. Har nu ændret opfattelse, de ømme punkter blev mere eller mindre elimineret. Så TAK -ikke sidste gang du ser mig!
Michael Overgaard

Hvem har glæde af massage & terapeutisk lysterapi?

Det kan stort set alle, er vores erfaring hos Massage By Hornsleth. Med udgangspunkt i fysiurgisk massage og sportsmassage tilpasser vi massagebehandlingen til klientens problematikker. Vi kombinerer derfor ofte vores massage med lysterapi, da dette er med til at fremskynde helingsprocessen hos vores klienter samtidig med, at dette også virker smertelindrene.

Hvad er terapeutisk lysterapi?

Terapeutisk lysterapi (også betegnet som fotobiomodulation) (PBM) er en enkel og effektiv behandling af såvel akutte som kroniske smerter.
Når vores krop udsættes for skader, bliver vores celler i kroppen beskadiget. Behandler vi de beskadigede celler med terapeutisk lysterapi, øges blodcirkulationen og cellens iltoptag. På denne måde fremmes og accelereres helingsprocessen, hvorved skader og sår læges hurtigere end normalt.

Hvordan virker terapeutisk lysterapi på celler og væv?

Når man behandles med et professionelt rødt og nær-infrarødt lysterapiapparat, trænger lysenergien gennem flere hudlag, hvorpå man når indtil de dybe muskler og nerver i kroppen. Vores celler absorberer energien (fotoner) fra lyset og bliver derved mere aktive. Den terapeutiske lysterapi går ind og stimulerer energiproduktionen (ATP) i cellerne op til 250 gange, hvorved det stimulerer og fremskynder helingsprocessen af cellerne med op til 30-40%. Cellerne bliver altså i stand til at reparere og helbrede sig selv, så de hurtigt kommer til at fungere på optimal vis igen.

Hvilke problematikker afhjælper massage & terapeutisk lysterapi?

Der er rigtig mange forskellige problemstillinger, som kan bedres eller helt afhjælpes ved brug af terapeutisk lysterapi og massage. Vi har hos Massage By Hornsleth i Slagelse rigtig god succes med at behandle:

Massage i Slagelse

Massage by Hornsleth i Slagelse lokaliserer smerten og skræddersyr den rette massagebehandling

Når du booker en tid til en massagebehandling, starter vi altid med en kort snak om dine smerteproblematikker. Det er bl.a. væsentligt for sammensætningen af massagebehandlingen at vide, hvor længe du har døjet med smerterne. Er dine smerter akut opstået, eller er de af mere kronisk karakter, hvilket vil sige, at du har haft smerter i mere end 6 måneder. Det kan være smerter, som både er til stede hele tiden eller hyppigt tilbagevendende smerter.

Når vi har skabt et overblik over omfanget af dine smerter og eventuelle skadeshistorik, så skræddersyr vi hos Massage By Hornsleth i Slagelse en konkret plan for din massage-behandling.
Med udgangspunkt i dine smerteproblematikker udarbejder vi en behandlingsplan for, hvordan vi kommer dine smerter til livs en gang for alle, så du kan få overskuddet og energien tilbage i din hverdag.

Regelmæssig massage vedligeholder kroppen

Hvor ofte vi hos Massage By Hornsleth i Slagelse anbefaler, at du skal have massage, er meget individuelt og afhænger af din aktuelle situation. Har du fx gået med smerter og spændinger længe, som stille og roligt har fået lov til at udvikle sig til store myoser og infiltrationer, der føles som hårde knuder eller kugler under huden, så kan de være mere tidskrævende og vanskeligere at få helt bugt med.

Efter én enkelt massagebehandling vil de fleste dog føle, at ubehaget fra muskelspændinger og myoser er aftaget væsentligt, men for at komme problemerne helt til bunds, kræver det som regel et par opfølgende massagebehandlinger med et tidsinterval på mellem 8 til 14 dage. Bliver tidsintervallet mellem din massage for langt, kan det være svært at opnå det optimale resultat og en smertefri krop.

Wellnessmassage By Hornsleth

Når vi er kommet så langt i behandlingsplanen, at vi har fået blødgjort musklerne, så er det vigtigt at vedligeholde resultatet, så smerterne ikke stille og roligt kommer snigende tilbage. Her gælder det om at få lavet en serviceaftale for din krop – præcis som du gør med din bil. Din krop har brug for at blive vedligeholdt regelmæssigt. Det gør du bedst ved at lave en vedligeholdelse aftale med dig selv og din massør, så du regelmæssigt fx 1 gang månedligt får masseret og løsnet godt op i dine muskler. Hos Massage By Hornsleth i Slagelse mener vi, at forebyggelse er langt bedre end brandslukning, da din krop skal bære dig igennem livet.