Massage Slagelse - Massør med fokus på wellness og velvære

Søger du god og effektiv massage i Slagelse, hvor der både gås i dybden med spændninger, men også samtidig er fokus på afslapning, velvære og fysisk sundhed. Vores massør, Celine, kan således hjælpe med både gener, men også fremme velværen i hverdagen.

På nuværende tidspunkt finder du kun Massage by Hornsleth, hvis du har et ønske om professionel behandling med eksempelvis Fysisurgisk massage, Japansk Lifting eller Lysterapi

Fokus på den mentale og fysiske sundhed

Vi mener, at den mentale og fysiske sundhed helt sikkert går hånd i hånd, og har du det ikke godt i kroppen, har spændinger, smerter eller andre gener, som giver spændingshovedpiner eller udfordringer i hverdagen, så kan du heller ikke have det godt mentalt. Derfor er det også vigtigt at pleje sig selv i Slagelse, når muligheden er for det.

Vi tilbyder den famøse og populære behandling Japansk Lifting, der handler om 100% nydelse. Her vil du få et naturligt ansigtsløft gennem en luksusbehandling af både krop og sjæl, ved hjælp af arbejde med ansigtets muskulatur gennem træk og tryk på huden.

Under en behandling, med denne form for massage, stimuleres intet mindre end 24 forskellige akupunkturpunkter, der er med til at give kroppen fornyet energi. Behandlingen har rødder i både zoneterapi, lymfedræning, akupressur og hud- og vævopstrammende teknikker, der er med til at give netop det naturlige ansigtsløft.

massage Slagelse

Behandling med massage i Slagelse

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en af vores behandlinger. Måske lider du af hold i nakken, ryggen eller skuldrene, stivhed i skuldre og nakke, ømme infiltrerede muskler eller belastningsskader, som gør det svært at fungere i en normal hverdag.

Her kan vores massør heldigvis komme dig til undsætning. Med  sportsmassage kan du være sikker på at der kommes godt ned i smerternes og genernes indre og tages hånd om kilden, så den kan fjernes eller mindskes. Vi kombinerer ofte vores massage med lysterapi, da dette er med til at fremskynde helingsprocessen.

Lysterapi stimulerer nemlig dine celler, så de hurtigere reparerer og helbreder sig selv, reducerer hævelse og betændelsestilstande i musklerne og sener, samt stimulerer dit immunforsvar effektivt. Lyder det som noget, du skal prøve i Slagelse?

massage Slagelse

Oplev effektiv massage

Foruden den fysiurgiske massage, kan du også finde andre behandlingsformer hos os. Vi tilbyder nemlig både sportsmassage, ansigtsbehandlinger, ansigtslymfedrænage og lignende behandlinger, som du kan drage fordel af.

Mænd er ofte dårlige til at komme afsted og få plejet både dem selv, men også de skader eller smerter, de måtte have. Her har vi valgt at lave en hel behandlingsform kun til mænd, som vi har valgt at kalde Man Zone. Her er der taget særligt udgangspunkt i mænd, og derfor kan du også være sikker på, at få en god personlig behandling med massage, når du kommer hele vejen til Slagelse.

Du kan dog være sikker på, at det er turen værd.

massage Slagelse

Kom i kontakt med vores massør fra Slagelse

Vil du høre mere om vores arbejde med massagebehandling, de forskellige behandlingsformer, eller hvad vi kan gøre for dig, kan du med fordel tage kontakt til os. Du kan på vores kontaktside også læse mere om vores forhold, finde adresse og anden information, samt vores sociale medier.

Så tag turen til Slagelse, hvis du er klar på god, dybdegående og helende behandling hos en erfaren massør. Følg med på vores Instagram, hvor vi løbende afholder konkurrencer og annoncerer tilbud.

Læs andre spændene artikler omkring sundhed og evt. smerter på sundhed.dk

 

Kontakt mig

Vil du booke en aftale eller har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden – er du meget velkommen til at tage kontakt.

Ring eller send mig en SMS så svarer jeg så hurtigt som muligt.

+45 31 35 07 19