Fysiurgisk massage - ondt i kroppen

Kan du nikke genkendende til følgende:

 • Ondt eller ømme infiltrerede muskler
 • Stivhed i skuldre- og nakke parti
 • Hold i nakken, skulder eller ryg
 • Belastningsskader

Så er en dybdegående fysiurgisk massage, hvor du får arbejdet og løsnet godt op i hele din ryg, nakke og skulderparti, den helt rette behandlingen for dig. Denne massageform er særdeles effektiv og skaber hurtige og gode resultater. Fysiurgisk massage fjerner effektivt infiltrationer ved at tilføre ilt og blod til musklerne. Ved behov kombineres behandlingen med terapeutisk lysterapi. Når massagen kombineres med rød- & infrarødlysterapi kan man komme dybere ned i muskulaturen og arbejde. Derudover stimulerer lysterapien dine celler til at reparere og helbrede sig selv, reducere hævelse og betændelsestilstande samt stimulerer dit immunforsvar.

Fysiurgisk massage

Hvor mange behandlinger ?

Efter en enkelt behandling vil de fleste opleve en klar bedring, men med et par opfølgende behandlinger med korte intervaller vil man opleve super gode resultater. Derfor anbefales det, at man får 3 behandlinger indenfor 1-2 uger. Herefter kan man tage et længere tidinterval imellem behandlingerne for vedligeholdelse.  

Vedligeholdelse eller brandslukning ?

Det bedste du kan gøre for din krop og dit eget velbefindende, er at vedligeholde din krop med regelmæssige behandlinger. I stedet for kun at bruge massage som en brandslukning, når skaden er sket eller smerterne er blevet for uudholdelige. Det er videnskabeligt dokumenteret at massage også udløser en mængde af kroppens velværehormoner, der virker i kroppen mange dage efter massagebehandlingen.

Massage Slagelse

Nakke – skuldre – øvre ryg  –    30 min. – kr. 360

Nakke – skuldre – øvre ryg  –    60 min. – kr. 460

Fysiurgisk helkropsmassage –  60 min. – kr. 460

Ved dybdegående fysiurgisk massage masseres hele kroppen igennem i dybden, hvorefter behandlingen afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. Når massagen kombineres med terapeutisk lysterapi kommer man dybere ned i muskulaturen og arbejder. Derudover stimulerer lysterapien dine celler til at reparere og helbrede sig selv, reducere hævelse og betændelsestilstande samt stimulerer dit immunforsvar.

Sportsmassage Hornsleth

Sportsmassage

60 min.- kr. 460

Hvad er sportsmassage? 

Sportsmassage er en dybdegående muskelmassage, der forebygger, lindre og behandler smerter og skader i led og muskler. Massagen vil derfor føles hårdere end for eksempel wellnessmassage. Problemløsende og dybdegående sportsmassage bygger som regel på mange forskellige teknikker for eksempel fysiurgisk massage, triggerpunkt massage, kinesio tapning, neuromuskulær trykteknik m.m..

Hvad kan sportsmassage hjælpe på ?

Mange overbelastningsskader som golf og tennisalbuer, springerknæ og løberknæ er nogle af de problematikker som sportsmassage kan afhjælpe.
Wellnessmassage By Hornsleth

Wellnessmassage - nydelse & velvære

 60 min.- kr. 460

Her får du en skøn, blid form for massage, som giver både din krop og dit sind en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag.

Du ligger på en dejlig, varm briks mens du stille og roligt får masseret hele din krop igennem med lange bløde strøg. Du vil mærke en fuldstændig ro og afspændende effekt brede sig i kroppen. Udover kroppen bliver også hænder, fødder, ansigt og hovedbund blidt masseret.

Olierne, der anvendes, under behandlingen er tilsat virksomme, velduftende æteriske olier, som efterlader huden blød og lækker samtidig med, at de giver en skøn sanseoplevelse. Din krop og dit sind bliver fuldstændigt afstresset, da massagen udløser kroppens stresshæmmende hormoner. Mange oplever efterfølgende at få fornyet energi og en forbedret nattesøvn.

Ansigtsmassage

Ansigtsmassage

Ansigts- & hovedbundsmassage – 30 min. – kr. 360
Ansigts- & hovedbundsmassage  – 60 min. – kr. 460

Forkæl dig selv med en afslappende og afstressende ansigtsmassage.
Ansigtsmassage er rent velvære og har en yderst effektiv virkning på hele nervesystemet, da der findes et stort antal nervepunkter i ansigtet. Massagen giver en behagelig afspænding, der ofte kan mærkes helt ud i kroppen, den øger hudens elasticitet og mindsker rynker.

Udover at være utrolig afslappende og afstressende, gør vores ansigtsmassage også underværker i forhold til at slippe af med:

 • Spændingshovedpine
 • Kæbespændinger
 • Træthed og spændinger i og omkring øjnene
 • Et ”træt” udseende i ansigtet
 • Stress

Efter din ansigtsmassage:

Ansigtsmassagen frigiver en masse affaldsstoffer, som ledes væk fra cellerne. Derfor er det vigtigt, at du får drukket en del vand efter behandlingen, det hjælper med udrensningen af affaldsstofferne.

Ansigtslymfedrænage

Ansigtslymfedrænage

Ansigtslymfedrænagemassage med glowroller og Gua Sha eye buds samt blid hovedbundsmassage – 60 min. – kr. 560

Først starter vi med en dejlig ansigtsmassage, der løsner alle ansigtsmuskler op. Herefter får du blid massage med glowroller og Gua Sha eye buds, som sætter godt gang i blodcirkulationen og leder affaldsstoffer væk samt mindsker eventuelle væskeophobninger i ansigtet. Behandlingen hjælper med at:

 • Give fornyet glød i ansigtet
 • Forbedre blodcirkulationen
 • Mindske poser under øjnene
 • Opstramme huden
 • Ilte vævet og afspænde

Efter din Ansigtslymfedrænage behandling:

Behandlingen frigiver en masse affaldsstoffer som ledes væk fra cellerne, derfor er det vigtigt, at du får drukket en del vand efter behandlingen, det hjælper med udrensningen af affaldsstofferne.